logga MSPA Elite member 2018

Better Business World Wide enda svenska företag att tilldelas Elite Member Status 2018 av Mystery Shopping Professionals Association

MSPA Elite Member Status tilldelas ett fåtal företag i Europa (och Afrika) som överträffar MSPAs standards avseende processer och kvalitet, samt bidrar till utvecklingen av mystery shopping som metod och MSPA som organisation.

Better Business är det första och hittills enda mystery shoppingföretag i Sverige som erhållit MSPA Elite Member Status. Better Business är pionjärer för mystery shopping i Europa och erbjuder metoden som en av flera för att utveckla och mäta kundupplevelser, kundbemötande och försäljning över hela världen. Better Business har varit medlem i MSPA sedan 1999 och vår grundare Veronica Boxberg Karlsson är även grundare av MSPA Europe.

Lina Schölin, VD på Better Business säger: Vi är glada och stolta för att för andra året i rad bli tillärade MSPA Elite status. En utmärkelse som ger oss ett kvitto på att vi är bland de bästa företagen i världen på vår metod, mystery shopping. Våra kunder ställer höga krav och förtjänar att vi ligger i framkant kring vår metod och de insikter kring kundresan den genererar. Vi strävar ständigt efter att utveckla vårt erbjudande och vår metod för att hålla oss relevanta och viktiga som strategisk samarbetspartner till de företag vi arbetar med. Vi är glada över att ha fått ett externt erkännande på att vi tänker rätt och ligger i framkant.